Maarten heeft een Stichting die hem graag helpt om zijn droom en zijn doel te realiseren. De Stichting Wheelchair tennis Maarten ter Hofte biedt particulieren, bedrijven en sympathisanten de mogelijkheid om supporter of partner van hem te worden. Door Maarten met een financiële bijdrage te ondersteunen helpen deze supporters hem om zijn droom waar te maken.

Zelf zet Maarten zich in om iedereen kennis te laten maken met rolstoeltennis d.m.v. een jaarlijkse clinic. Ook stimuleert en motiveert hij iedereen om niet bij de pakken neer te gaan zitten, maar om alles zoveel mogelijk om te zetten naar positief en leuk leven. Mét of zonder sport.

Wilt u voor 30 of 50 euro per jaar ook  Supporter van Maarten worden? Hieronder vind u het Supporter formulier die u kunt deze invullen en wij sturen u een betaalverzoek naar uw mobiele nummer.

Nu Maarten 19 jaar is, kunt u ook een tennisbal op zijn auto kopen als supporter deze kost 100  euro per jaar voor meer info het formulier hieronder invullen of een mail sturen naar info@maartenterhofte.nl

Heel erg bedankt!!

 

Hebt u interesse om met uw bedrijf partner te worden van Maarten? Kijk dan eens op de partnerpagina en neem eens vrijblijvend contact op voor de voorwaarden en mogelijke tegenprestaties.

Alvast bedankt voor uw interesse!

 

Hartelijk bedankt en een sportieve groet van MaartenFinanciële donaties komen uitsluitend ten gunste van Maarten om zijn droom en doel te verwezenlijken.